tisdag 18 november 2008

Bortglömd?

Satt och läste gamla blogginlägg här, och det slog mig att vad man bloggade stadigt när bloggen var precis ny. Nu har man helt kommit ur den där trallen känns det som. Och det lustiga är att när man kollar runt bland andra bloggar så verkar många sitta i samma sits som jag just nu. Man har börjat "slarva" med bloggandet! Undrar vad det beror på?

Kanske är en del av orsaken att det har börjat bli mörkare ute, och att hösten sveper in oss i sin gråa, regniga filt. Dessutom är vi i mitten på november och det blir allt mer för folk att göra i takt med att julen närmar sig. Själv väntar jag på det kaos som brukar utbryta vid den här årstiden, och man plötsligt får mycket mer att göra än vad man hade planerat.

Så det kanske inte är så konstigt att bloggandet knuffas undan i ett hörn för att allt annat skall få plats. Men det är ju synd för det är ju roligt att blogga. Och det är ännu roligare att läsa alla andras bloggar. Just nu längtar jag efter att nurseblog skall komma med ett nytt inlägg. Där har det varit tyst väldigt länge nu...


intressant.se

Inga kommentarer: