söndag 1 februari 2009

100-årskalas!!!

Det har varit full fart hela helgen. "Pralin" har legat i hårdträning för snart skall vi spela på Rosalis 100-årskalas!

Hehe! Nu är det inte så att våran sångerska/flöjtist/trummis fyller 100 år själv, men tillsammans med sin tvillingsyster gör hon det. Och meningen är att vi i "Pralin" skall åka ner och spela på deras fest. Det skall bli kul!

Så nu har vi övat och festat om vartannat här i helgen hemma hos våran basist Jorma. Jodå, det blev lite party också igår kväll och vi hade det himla mysigt. Först övade vi hela dagen och gick verkligen igenom en hel del nya låtar och satte dem ordentligt. Vi kollade också på en del gamla som behövde fixas till och ändras lite. Och jag tror att vi kände oss riktigt nöjda när vi skiljdes åt idag. Rosali och Per sov över hos Jorma, men jag och Sambon måste hem och elda och ta hand om kattungarna. Annars hade jag nog gärna sovit över också. Men det är samtidigt skönt att sova i sin egen säng också. Man sover bäst då.

Och från 13.00 fortsatte vi öva idag ända tills Per och Rosali åkte hem vid 17.00 ungefär. Mycket har vi fått gjort - verkligen! Jag håller tummarna för att vi får en bra publik på festen. Då blir det nog en kanonspelning. :)

14/2 smäller det!!!


intressant.se

Inga kommentarer: