söndag 10 augusti 2008

Söndag kväll...

Egentligen är det ju hur trist som helst med inlägg som heter söndag kväll. Eller hur?

Har man dessutom tagit sig för att lägga in samma bild som jag hade 080803, som jag nu har gjort så är det som bäddat för att det här inlägget skall hamna i högen för "De mest trista inläggen på B-Flat's Blog". 

Men nu råkar det vara som så att det inte är samma bild som för några dagar sedan. Om ni kollar ordentligt så märker ni att man faktiskt kan se en del av ensemblens manliga deltagare också. 

Och vips blev inlägget MYCKET intressantare. Eller hur? *ler*

Den här helgen har varit precis likadan som den förra. "Grease"-rep från början till slut. Ensemblen stretar på och sakta men säkert börjar föreställningen ta form. Den växer snabbt - och det måste den göra. Vi har ju faktiskt premiären inpå knutarna, så det gäller att kämpa på.

I veckan nu blir det två sångrep; på fredag tillsammans med musikerna vilket känns mest akut nu. Vi behöver finslipa detaljerna och komma överens om hur vi skall göra på några ställen. Ser verkligen fram mot det repet.

Annars känns det som att ensemblen har bra koll på låtarna nu. Det är fortfarande några som springer omkring med fusklappar, vilket irriterar mig. Med två veckor till premiär är det verkligen på tiden att lägga bort sådant nu, och nöta in det som inte sitter. Dessutom är det mycket bättre att inte ha någon lapp till hands; då är man tvungen att tänka efter vad det är man missat och till sist så lär man sig. Har man hela tiden fusklapp så bryr man sig inte om att lära sig; lappen finns ju!

Men det kommer att gå bra; alla kommer att lära sig sina saker till slut. Jag är inte ett dugg nervös - inte än i alla fall...hehe!


Inga kommentarer: