fredag 11 juli 2008

Här är våra små älsklingar!

Kolla, kolla, kolla!!!

Har ni sett någonting så gulligt? Det här är våra nya små älsklingar, som än så länge går under namnen Piff och Puff. Det är Piff (hanen) som sitter till vänster. De är så söta så man bara smälter och tinar upp mer och mer för varje stund som går. Nu på morgonen så har vi fått gulla med Puff, som är den tuffare av de två. Piff vill inte bli klappad ännu men det kommer, bara han får tid på sig.

De leker precis hela tiden och när de inte gör det så sover de, eller passar på att kissa här och där där vi inte tänkt att de skall göra sådana saker. De har med andra ord inte riktigt koll på läget ännu och det blir till att lära dem var pottan står någonstans, vilket de i och för sig redan vet men struntar i för tillfället. Det är ju inte så lätt när man är liten och kommer till ett helt nytt hus och nya hussar. Då är det lätt att glömma var pottan står när det plötsligt tränger på. Jag tror att allting blir mycket lättare när de börjar gå ut sedan. Då kommer de nog att göra ifrån sig ute och bara använda pottan i nödfall som Kisse gjorde.

Nu leker de med en penna nere i hallen. De är helst därnere; jag vet inte varför. Större delen av morgonen har de suttit i ett av trappfönstren (där bilden är tagen) och tittat ut. Det var tydligen jättespännande.

Det har verkligen blivit liv och rörelse i huset, och jag är så glad att vi har fått hit dem.



2 kommentarer:

Anonym sa...

Så söta =)

Unknown sa...

fia: Ja, visst är de gulliga. =)